Olijfgroene inline skate sweater

sku: PAT19-302

Olijfgroene sweater voor dames en heren die het leuk vinden eens extra op te vallen tijdens het inline skaten. Met deze hippe inline skate sweater van Pattinaggio val je zeer zeker op!!!

€ 39,95
incl. : 21% btw.
op vooraad

  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
€ 39,95

Donkerblauwe schaats sweater van 80% katoen en 20 polyester met een fijne ronde kraag en elastische taille en boorden voor een casual pasvorm. De sweater heeft een opvallende borstprint voor echte schaatsliefhebbers!!!

Sportieve schaats sweater met fluor gele print

De sweater is goed te combineren met vrijetijdskleding zoals een jeans, chino, korte broek of joggingpants. Maar... het is natuurlijk vooral leuk om te dragen tijdens een van je rondes op de schaatsbaan of -nog beter natuurlijk- tijdens een mooie toertocht op natuurijs.

Met deze schaats sweater laat je zien welke sport jij een warm hart toedraagt op en naast de schaatsbaan!!!

Het is ook mogelijk om onze kleding te verkopen via de schaatsbaan waar u werkzaam bent. Werkt u bijvoorbeeld op de schaatsbaan in Heerenveen (Thialf), Enschede (IJsbaan Twente), Groningen (Kardinge), Amsterdam (Olympisch stadion), Den Haag (De Uithof), Deventer (de Scheg), Alkmaar (De Meent), Hoorn (De Westfries), Brede (Kunstijsbaan Breda), Assen (De Bonte Wever) of een van de vele andere Nederlandse schaatsbanen neem dan contact met ons op.