jan 10, 2022
Categorie: Shorttrack nieuws Olympische Spelen Peking
Ingezonden door: admin

Naast schaatsen is shorttrack de laatste jaren ook een wintersport waarop Nederland zeer succesvol is gebleken. Wanneer de Olympische spelen van Peking volgende maand 4 februari zullen beginnen, staat de volgende dag -op 5 februari- al een eerste optreden gepland voor de heren en dames van het Nederlandse shorttrack team. Ook hier zijn medailles bijna gegarandeerd.

jan 10, 2022
Categorie: Schaats nieuws Olympische Spelen Peking
Ingezonden door: admin

Wanneer de Olympische Spelen van Peking volgende maand 4 februari zullen beginnen, staat de volgende dag -op 5 februari- voor Nederland de meest interessante sport op het programma. Schaatsen is al decennia lang verantwoordelijk voor vele medailles van het Nederlandse Olympische team. Bij de vorige twee winterspelen in het Russische Sotsji-2014 en het Zuid-Koreaanse Pyeongchang-2018 wonnen de Nederlandse schaatsers respectievelijk 23 en 16 plakken. Hoe het in Peking zal gaan weten we natuurlijk nog niet maar schrijf deze data maar alvast op in je agenda. Nederlandse medailles zijn gegarandeerd volgens Pattinaggio skate fashion!!!

jan 7, 2022
Categorie: Shorttrack dames O.S. Peking
Ingezonden door: admin

Volgende maand vinden in het Chinese Peking de Olympische winterspelen plaats. Het shorttrack stadion -met een capaciteit van 18.000 bezoekers- waar om de shorttrack medailles voor vrouwen wordt gestreden is het Capital Indoor Stadium, waar de Nederlandse olympische afvaardiging van 4 tot 20 februari 2022 zal strijden om de goud, zilveren en brons. Het tijdsverschil met China bedraagt maar liefst 7 uur en de Nederlandse vrouwen shorttrack ploeg bestaat uit de volgende schaatsers.

jan 7, 2022
Categorie: Shorttrack heren O.S. Peking
Ingezonden door: admin

Volgende maand vinden in het Chinese Peking de Olympische winterspelen plaats. Het shorttrack stadion -met een capaciteit van 18.000 bezoekers- waar om de shorttrack medailles voor heren wordt gestreden is het Capital Indoor Stadium, waar de Nederlandse olympische afvaardiging van 4 tot 20 februari 2022 zal strijden om de goud, zilveren en brons. Het tijdsverschil met China bedraagt maar liefst 7 uur en de Nederlandse heren shorttrack ploeg bestaat uit de volgende schaatsers.

jan 5, 2022
Categorie: Dames schaatsers O.S. Peking
Ingezonden door: admin

Volgende maand vinden in China de Olympische winterspelen plaats. De plaats waar om de schaatsmedailles wordt gestreden is het Chinese Peking, waar de Nederlandse olympische afvaardiging van 4 tot 20 februari 2022 zal strijden om de goud, zilveren en brons. Het tijdsverschil met China bedraagt zeven uur en de Nederlandse dames ploeg bestaat uit de volgende schaatsters.

jan 5, 2022
Categorie: Heren schaatsers O.S. Peking
Ingezonden door: admin

Volgende maand vinden in China de Olympische winterspelen plaats. De plaats waar om de schaatsmedailles wordt gestreden is het Chinese Peking, waar de Nederlandse olympische afvaardiging van 4 tot 20 februari 2022 zal strijden om de goud, zilveren en brons. Het tijdsverschil met China bedraagt zeven uur en de Nederlandse heren ploeg bestaat uit de volgende schaatsers.

jan 5, 2022
Categorie: Nieuws Olympische Spelen Peking
Ingezonden door: admin

Volgende maand vinden in China de Olympische winterspelen plaats. Na de uitgestelde zomerspelen vorig jaar van Tokio is het nu de beurt aan de winterspelen. De plaats waar om de medailles wordt gestreden is het Chinese Peking, waar de Nederlandse olympische afvaardiging van 4 tot 20 februari 2022 zal strijden om de goud, zilveren en brons. Het tijdsverschil met China bedraagt zeven uur.

jan 5, 2022
Categorie: Nieuws Olympische Spelen Peking
Ingezonden door: admin

Deelnemers aan de Olympische winterspelen in Peking kunnen zeer strenge coronamaatregelen verwachten volgende maand. “Omdat de wereldwijde pandemie verre van voorbij is, wil ik u geruststellen dat we samen met onze Chinese partners en vrienden alles in het werk stellen om deze Olympische winterspelen voor iedereen zo veilig mogelijk te laten verlopen“, aldus Thomas Bach. Bach, de voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) meldde dat rigoureuze coronamaatregelen om de gezondheid en veiligheid van alle Olympische deelnemers in Peking te waarborgen helaas onvermijdelijk zullen zijn.