Schaatsen Hoodie SCHAATSR. Fluo Roze

Schaatsen Hoodie SCHAATSR. Fluo Roze

54,95
Een originele schaats hoodie van soepelvallend materiaal met een leuke witte borstprint met de tekst SCHAATSR. Een opvallende schaatsprint voor echte fans van de mooiste Nederlandse wintersport!!!
[[key]]
  • [[ProductVariant.confValue ]]
    [[currency((45.413+ProductVariant.priceImpact)*1.21)]]
Schaatsen Hoodie SCHAATSR. Fluo Roze
Schaatsen Hoodie SCHAATSR. Fluo Roze 54,95

De roze hoodie heeft een casual pasvorm met elastische boorden en taille voor snelle schaatsers en short trackers. De hoodie is gemaakt van 80% polyester en 20% katoen en is geïnspireerd op onze favo sport... schaatsen. Met deze hoodie ben je verzekerd van een opvallende en sportieve hoodie die je in je vrije tijd kunt dragen maar ook tijdens je trainingen.

Opvallende fluor roze schaatshoodie

Een originele schaatshoodie van soepelvallend materiaal met een opvallende fluor kleur. De hoodie kan door zowel dames als heren worden gedragen en zorgt er voor dat jij zeker op zult vallen op de schastbaan. De hoodie is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te doen aan een schaatsfan.

meer Hoodies »

N.A.

Verzending

Duurzame keuzes maken als consument, soms heb je even geen zin om erover na te denken. En sommige mensen denken er überhaupt niet over na... snappen we. Maar gratis is niet voor niets! De kosten zitten altijd verborgen in de aankoopprijs.

Om onze klanten een zetje richting duurzame koop te geven, bieden wij geen gratis verzending meer aan. Da's belangrijk voor de gezondheid van ons bedrijf, maar we hopen ook dat het hele kleine aankopen ontmoedigd zodat we de verhouding tussen het aantal bestellingen en de hoeveelheid verpakkingsmateriaal verbeteren. En zodat de busjes die rijden, rijden met meer inhoud.

Ruilen of retourneren

Wanneer een bestelling niet aan de wensen voldoet of niet past, dan is het mogelijk het artikel binnen 10 werkdagen na ontvangst te ruilen of te retourneren. Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en -bij voorkeur- in originele verpakking te worden teruruggezonden.

Na ontvangst en controle wordt het (volledige) aankoopbedrag + eventueel gemaakte verzendkosten teruggestort. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de consument. Het retourformulier kunt u hier downloaden.

Winkelmand
  # product  
[[cartItem.qty]]x [[cartItem.title]] [[currency(cartItem.total)]] [[currency(cartItem.grandtotal)]]
[[sumOfValue(cartData.cartItems, 'qty')]]x totaal [[currency(cartData.products.total)]] [[currency(cartData.products.grandtotal)]]
  [[cartData.discount.title]]
[[cartData.discount.description]]
[[currency(cartData.discount.total)]] [[currency(cartData.discount.grandtotal)]]
  [[cartData.shipping.title]] [[currency(cartData.shipping.total)]] [[currency(cartData.shipping.grandtotal)]]
  totaal (incl. BTW) [[currency(cartData.grandtotal)]]
  totaal (ex. BTW) [[currency(cartData.total)]]
COUPON
Verzenden naar: