Shorttrack sweater Pattinaggio

Shorttrack sweater Pattinaggio

49,95
Donkerblauwe short track sweater met het logo van Pattinaggio op de voorzijde in de kleur wit. De sweater heeft een casual pasvorm en is geschikt voor mannen als vrouwen.
[[key]]
  • [[ProductVariant.confValue ]]
    [[currency((41.280+ProductVariant.priceImpact)*1.21)]]
Shorttrack sweater Pattinaggio
Shorttrack sweater Pattinaggio 49,95

Donkerblauwe sweater gemaakt van 80% katoen en 20% polyester die speciaal voor echte short track fans. De sweater heeft een witte borstprint met een afbeelding van een short track schaats met vleugels. De short track sweater heeft een casual pasvorm en is ook als hoodie te verkrijgen.

Donkerblauwe short track sweater

De sportieve short track sweater heeft een elastische taille en boorden met een fijne pasvorm. De sweater kun je dragen tijdens je short track training of eventueel na afloop in combinatie met een joggingpants. De sportieve schaatskleding is ook te combineren met bijvoorbeeld een jeans, chino of korte broek.

meer Shorttrack »

Gramgewicht in g/m² 280 g/m²
Samenstelling 80% Katoen / 20% Polyester
Mouwen Lange arm
Set-In
met elastiekje
Hals Ronde hals
Nekband
Kraag / Hals Zonder kap
Wasinstructies 30°C wasbaar
Geschikt voor droogmachine
Strijken toegelaten (niet rechtstreeks op print)
Taillering / snit Regular Fit
Afwerking Binnen geruwd
Zijnaden
Productiecertificaten Veganistisch
WRAP
Fair Working Conditions

Verzending

Duurzame keuzes maken als consument, soms heb je even geen zin om erover na te denken. En sommige mensen denken er überhaupt niet over na... snappen we. Maar gratis is niet voor niets! De kosten zitten altijd verborgen in de aankoopprijs.

Om onze klanten een zetje richting duurzame koop te geven, bieden wij geen gratis verzending meer aan. Da's belangrijk voor de gezondheid van ons bedrijf, maar we hopen ook dat het hele kleine aankopen ontmoedigd zodat we de verhouding tussen het aantal bestellingen en de hoeveelheid verpakkingsmateriaal verbeteren. En zodat de busjes die rijden, rijden met meer inhoud.

Ruilen of retourneren

Wanneer een bestelling niet aan de wensen voldoet of niet past, dan is het mogelijk het artikel binnen 10 werkdagen na ontvangst te ruilen of te retourneren. Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en -bij voorkeur- in originele verpakking te worden teruruggezonden.

Na ontvangst en controle wordt het (volledige) aankoopbedrag + eventueel gemaakte verzendkosten teruggestort. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de consument. Het retourformulier kunt u hier downloaden.

Winkelmand
  # product  
[[cartItem.qty]]x [[cartItem.title]] [[currency(cartItem.total)]] [[currency(cartItem.grandtotal)]]
[[sumOfValue(cartData.cartItems, 'qty')]]x totaal [[currency(cartData.products.total)]] [[currency(cartData.products.grandtotal)]]
  [[cartData.discount.title]]
[[cartData.discount.description]]
[[currency(cartData.discount.total)]] [[currency(cartData.discount.grandtotal)]]
  [[cartData.shipping.title]] [[currency(cartData.shipping.total)]] [[currency(cartData.shipping.grandtotal)]]
  totaal (incl. BTW) [[currency(cartData.grandtotal)]]
  totaal (ex. BTW) [[currency(cartData.total)]]
COUPON
Verzenden naar: