Navy schaatstrui met SCHAATSR. print
Navy schaatstrui met SCHAATSR. print
Navy schaatstrui met SCHAATSR. print

Navy schaatstrui met SCHAATSR. print

49,95
Casual schaatstrui met een witte borstprint met de tekst SCHAATSR. De schaatstrui heeft een basic pasvorm en kan door zowel mannen als vrouwen worden gedragen.
[[key]]
  • [[ProductVariant.confValue ]]
    [[currency((41.280+ProductVariant.priceImpact)*1.21)]]
Navy schaatstrui met SCHAATSR. print
Navy schaatstrui met SCHAATSR. print 49,95

Zwarte heren en dames schaatstrui met een casual witte borstprint met de tekst SCHAATSR. Een leuke trui voor liefhebbers van de mooiste Nederlandse wintersport die er is!!!

Zwarte schaatstrui met witte borstprint

De schaatstrui kun je niet alleen dragen om lekker warm te blijven op de schaatsbaan maar de trui kun je ook goed combineren met je vrijetijdskleding. Wat te denken van een combinatie van deze hippe schaatstrui met een jeans, chino, korte broek of joggingpants. De trui is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester voor een fijne pasvorm.

Met deze schaats sweater laat je zien welke sport jij een warm hart toedraagt op en naast de schaatsbaan!!!

Het is ook mogelijk om onze kleding te verkopen via de schaatsbaan waar u werkzaam bent. Werkt u bijvoorbeeld op de schaatsbaan in Heerenveen (Thialf), Enschede (IJsbaan Twente), Groningen (Kardinge), Amsterdam (Olympisch stadion), Den Haag (De Uithof), Deventer (de Scheg), Alkmaar (De Meent), Hoorn (De Westfries), Brede (Kunstijsbaan Breda), Assen (De Bonte Wever) of een van de vele andere Nederlandse schaatsbanen neem dan contact met ons op.

meer Langebaan »

Gramgewicht in g/m² 280 g/m²
Samenstelling 80% Katoen / 20% Polyester
Mouwen Lange arm
Set-In
met elastiekje
Hals Ronde hals
Nekband
Kraag / Hals Zonder kap
Wasinstructies 30°C wasbaar
Geschikt voor droogmachine
Strijken toegelaten (niet rechtstreeks op print)
Taillering / snit Regular Fit
Afwerking Binnen geruwd
Zijnaden
Productiecertificaten Veganistisch
WRAP
Fair Working Conditions

Verzending

Duurzame keuzes maken als consument, soms heb je even geen zin om erover na te denken. En sommige mensen denken er überhaupt niet over na... snappen we. Maar gratis is niet voor niets! De kosten zitten altijd verborgen in de aankoopprijs.

Om onze klanten een zetje richting duurzame koop te geven, bieden wij geen gratis verzending meer aan. Da's belangrijk voor de gezondheid van ons bedrijf, maar we hopen ook dat het hele kleine aankopen ontmoedigd zodat we de verhouding tussen het aantal bestellingen en de hoeveelheid verpakkingsmateriaal verbeteren. En zodat de busjes die rijden, rijden met meer inhoud.

Ruilen of retourneren

Wanneer een bestelling niet aan de wensen voldoet of niet past, dan is het mogelijk het artikel binnen 10 werkdagen na ontvangst te ruilen of te retourneren. Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en -bij voorkeur- in originele verpakking te worden teruruggezonden.

Na ontvangst en controle wordt het (volledige) aankoopbedrag + eventueel gemaakte verzendkosten teruggestort. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de consument. Het retourformulier kunt u hier downloaden.

Winkelmand
  # product  
[[cartItem.qty]]x [[cartItem.title]] [[currency(cartItem.total)]] [[currency(cartItem.grandtotal)]]
[[sumOfValue(cartData.cartItems, 'qty')]]x totaal [[currency(cartData.products.total)]] [[currency(cartData.products.grandtotal)]]
  [[cartData.discount.title]]
[[cartData.discount.description]]
[[currency(cartData.discount.total)]] [[currency(cartData.discount.grandtotal)]]
  [[cartData.shipping.title]] [[currency(cartData.shipping.total)]] [[currency(cartData.shipping.grandtotal)]]
  totaal (incl. BTW) [[currency(cartData.grandtotal)]]
  totaal (ex. BTW) [[currency(cartData.total)]]
COUPON
Verzenden naar: