Zwarte schaatstrui met SCHAATSR. print

sku: PAT19-U115

Casual schaatstrui met een witte borstprint met de tekst SCHAATSR. De schaatstrui heeft een basic pasvorm en kan door zowel mannen als vrouwen worden gedragen.

€ 39,95
incl. : 21% btw.
op vooraad

  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
€ 39,95

Zwarte heren en dames schaatstrui met een casual witte borstprint met de tekst SCHAATSR. Een leuke trui voor liefhebbers van de mooiste Nederlandse wintersport die er is!!!

Zwarte schaatstrui met witte borstprint

De schaatstrui kun je niet alleen dragen om lekker warm te blijven op de schaatsbaan maar de trui kun je ook goed combineren met je vrijetijdskleding. Wat te denken van een combinatie van deze hippe schaatstrui met een jeans, chino, korte broek of joggingpants. De trui is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester voor een fijne pasvorm.

Met deze schaats sweater laat je zien welke sport jij een warm hart toedraagt op en naast de schaatsbaan!!!

Het is ook mogelijk om onze kleding te verkopen via de schaatsbaan waar u werkzaam bent. Werkt u bijvoorbeeld op de schaatsbaan in Heerenveen (Thialf), Enschede (IJsbaan Twente), Groningen (Kardinge), Amsterdam (Olympisch stadion), Den Haag (De Uithof), Deventer (de Scheg), Alkmaar (De Meent), Hoorn (De Westfries), Brede (Kunstijsbaan Breda), Assen (De Bonte Wever) of een van de vele andere Nederlandse schaatsbanen neem dan contact met ons op.