Grijze schaatstrui met SCHAATSR. print

sku: PAT19-U119

Sportieve grijze schaatstrui met een witte borstprint met de tekst SCHAATSR. De trui voor echte schaatsfanaten en fans!!!

€ 39,95
incl. : 21% btw.
op vooraad

  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
€ 39,95

De grijze schaatstrui heeft een casual pasvorm met een ronde kraag, de trui kan door zowel mannen als vrouwen worden gedragen. Dankzij de elastische boorden en taille ben je verzekerd van een sportieve pasvorm op de schaatsbaan.

Grijze schaatstrui met witte borstprint

De grijze trui is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester voor een lange levensduur. Je kunt de schaatstrui niet alleen dragen tijdens een rondje op het natuurijs maar ook op een leuke baan in Nederland zoals de Uithof, Thialf of de Jaap Eden schaatsbaan. De schaatstrui is ook goed te combineren met casual kleding zoals een jeans, chino, korte broek of joggingpants.

Met deze schaats sweater laat je zien welke sport jij een warm hart toedraagt op en naast de schaatsbaan!!!

Het is ook mogelijk om onze kleding te verkopen via de schaatsbaan waar u werkzaam bent. Werkt u bijvoorbeeld op de schaatsbaan in Heerenveen (Thialf), Enschede (IJsbaan Twente), Groningen (Kardinge), Amsterdam (Olympisch stadion), Den Haag (De Uithof), Deventer (de Scheg), Alkmaar (De Meent), Hoorn (De Westfries), Brede (Kunstijsbaan Breda), Assen (De Bonte Wever) of een van de vele andere Nederlandse schaatsbanen neem dan contact met ons op.