Zwarte schaatstrui 'DE UITHOF' Den Haag

sku: PAT19-U109

Opvallende zwarte schaatstrui met het adres van een mooie schaatsbaan... 'DE UITHOF' in Den Haag. De schaatstrui is heeft een witte borstprint met de coördinaten van de betreffende schaatsbaan.

€ 39,95
incl. : 21% btw.
op vooraad

  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
€ 39,95

Zwarte trui met een ronde kraag en elastische taille en boorden voor een casual pasvorm. De trui kan door zowel dames als heren gedragen worden op of natuurlijk ook naast de schaatsbaan.

Zwarte schaatstrui 'DE UITHOF' Den Haag

Sportieve zwarte schaatstrui met de coördinaten van 'DE UITHOF' Den Haag. De trui kun je natuurlijk dragen tijdens een schaatstraining of een mooie toertocht op natuurijs. Maar... je kunt deze natuurlijk ook combineren met vrijetijdskleding zoals een jeans, chino, korte broek of joggingbroek.

Met deze schaats sweater laat je zien welke sport jij een warm hart toedraagt op en naast de schaatsbaan!!!

Het is ook mogelijk om onze kleding te verkopen via de schaatsbaan waar u werkzaam bent. Werkt u bijvoorbeeld op de schaatsbaan in Heerenveen (Thialf), Enschede (IJsbaan Twente), Groningen (Kardinge), Amsterdam (Olympisch stadion), Den Haag (De Uithof), Deventer (de Scheg), Alkmaar (De Meent), Hoorn (De Westfries), Brede (Kunstijsbaan Breda), Assen (De Bonte Wever) of een van de vele andere Nederlandse schaatsbanen neem dan contact met ons op.